"EL FUTBOL ET TORNAS EL QUE LI DÓNES"

domingo, 10 de noviembre de 2013

PONTE 3- EN XOGO 3

Empate nun bo partido de fútbol sala, con dous equipos que queren xogar, e que intentan xogar ao fútbol sala…así da gusto xogar!…Oportunidades para os dous equipos de gañar o partido, chegando aos últimos 3 minutos con ventaxa 3-1 para o Ponte, e con un último arreón noso, capitaneado por Yago, ata cegar ao empate, e case a victoria se non fora pola última parada de Taffa.

Rival: un equipo que quere xogar ao fútbol sala, e iso gústame…porque se dous equipos queren xogar o resultado é un partido bonito; a diferencia nosa o Ponte é un  equipo que adestra e iso refléxase na súa mellor condición física…Perdeu potencial con respecto a o ano pasado, pero ten xente con experiencia, e estarán arriba

Árbitros: Lamentables, ningún equipo rematou contento con eles..O señor Andrés Fernández ten moitos sitios onde pasar o tempo sin vir cabrear aos demais….gústalle sentirse protagonista…..O do señor Enrique Robles, non ten nome, e pésimo, pero por enriba ten mala fe, fai dano a próposito, este ano xa no 1º partido expulsou a Tizón con 16-1 por protestar despois de telo cosido a patadas os rivias , algo que o señor Robles pasou por alto….Por enriba non é humilde,nunca se equivoca, se pode rétate e provócate con tarxetas, que é a súa maneira de dialogar, leva anos arbitrando e vai a peor, debería deixalo antes de ter algo que lamentar, porque a súa actitude  provoca moito malestar….A nosa historia con él, xa ven de hai moitos anos, e non creo que lle guste a arbitraxe, gústanlle os cartos que lle deixa a arbitraxe…...porca miseria!! …Non veñas mais señor Robles, non veñas arbitrar ao En Xogo, é o mellor para todos, antes de que isto remate mal un día, xa está ben…...

Dito isto, non influiron no resultado final directamente, e a expulsión foi correcta, ainda que te saca de quicio a súa actitude....demasiada prepotencia
No colectivo arbitral hai bos árbitros, son poucos, pero hainos…...e outros que sin ser bos non se meten en líos.

Nós: Xogamos a ratos, como últimamente, deixamos durante un rato as individualidades e foi cando mellor xogamos…nos minutos finais demos un arreón co partido case perdido, e Yago con duas accións empatou o partido, que estivo a punto de gañar Tractor nos últimos segundos.

O fallo do penalti na primeira parte, pesounos moito, e fixo que arrastraramos ese 1-0 durante moitos minutos.

Levantarémonos e seguiremos adiante……. coma sempre.