"EL FUTBOL ET TORNAS EL QUE LI DÓNES"

lunes, 6 de junio de 2011

SUFRIMOS, PERO............ESTAMOS EN CUARTOS

Gañamos 3-2 ao C.M. Piñeiro, e gracias .... Como xa comentara era un partido trampa,diante dun rival que nos sorprendeu pola súa calidade individual e rapidez.....Certo é que fallamos algún gol claro, pero tamén é certo que nos crearon moitos problemas nas contras.....O partido foi dominado por nós en canto o risco, a presión, e o dominio do balón, pero se non marcas goles iso non vale para nada... Ahí, na definición, foi onde botamos de menos os goles de Tizón(ausente por motivos personales)....O rival fixo un partido moi completo e chegou a ir gañando no descanso (2-1), a pesar diso nonos descompuxemos, e demoslle a volta na segunda parte...Outro partido que gañamos xogando "no fío da navalla"...

A copa sempre da sorpresas
A xornada deparou a derrota dalgúns favoritos, o Pijú ( unha tempada bastante mala para eles...sempre con pouca xente) e o Vilamartín que perdeu claramente na casa diante do ES 2001, o que convirte a este último equipo en favorito ao título...Destacar a victoria da Corna sobre a Veiga  ( non por gañar, senón pola amplitude no marcador)...a sorprendente derrota do Lasider diante do Beariz....e o Outomuro que sigue pasiño a pasiño e xa está en cuartos.

Partidos de cuartos
SAB 18:00 en Oira.... Concello de Coles F.S. - F. S. Beariz
SAB 18:00 en Outomuro..... E.S. 2001 - En Xogo / Karlaska F.S.
SAB 20:00 en Taboadela..... Concello de Taboadela - Cerber F.S.
SAB 18:00 en Cea.... A Corna F.S. - Outomuro F.S.

Destaca o partido de Cea, a priori moi igualado..
Pero sobre todo o En Xogo - ES 2001......partido durísimo, o equipo de Celanova está facendo unha copa excelente, eliminando a equipos complicados con bastante facilidade....Haberá que apretar moito se queremos seguir adiante..