"EL FUTBOL ET TORNAS EL QUE LI DÓNES"

lunes, 3 de diciembre de 2012

EN XOGO 8 - BEARIZ 1

Partido no que comezamos encaixando o único gol que recibimos no partido, nunha xogada un tanto rara despois dun saque de banda. A partir de aí tomamos o mando do encontro e xa non lle demos opcións ao rival.
O rival é un equipo rápido, cun xogo moi directo; creáronnos problemas ao principio de cada parte, despois co paso dos minutos fóronse diluindo.
Nós tivemos bos minutos de intensa presión e minutos de siesta e relaxación.
Os árbitros correctos, sen problemas.

A liga deixounos como destacable a derrota do Galipán diante da Bull, un equipo sempre complicado, sobre todo na súa cancha.