"EL FUTBOL ET TORNAS EL QUE LI DÓNES"

martes, 5 de febrero de 2013

EN XOGO 10 - A CORNA 2

Partido sen moita historia, dominamos o partido con claridade e facilidade, repartimos moito os minutos entre todos os xogadores; xogando mais aqueles menos habituais.
O rival so competiu nos primeiros minutos, despois viuse desbordado e baixaron os brazos.
Os arbitros: sen problemas, partido doado para eles.
Nós fixemos un partido aceptable, facendo minutos de bo xogo pero sen grandes alardes. Salientable é a intensidade que tivemos ata o final do partido.

A liga segue co Ponte na cabeza......a espera da resolución do partido co Andrade que foi suspendido, supoño que polo medo dos árbitros( con victoria momentánea para o Ponte 6-5 a falta de 7 minutos). Segue detrás a Veiga, que está aguantando o tipo, e detrás os avós do En Xogo loitando, un ano mais, pola liga.

A previsible baixa do Arranxar/Galipán deixa a cabeza mais apretada, beneficiando ao Manzaneda e ao Andrade, que foron  derrotados nos seus respectivos partidos contra o Galipán.......mentras aos outros seranlle deducidos tres puntos da clasificación.

Denuciar dende este blog o ridículo do comite arbitral unha vez mais. Ao arbitro que minte na acta do noso partido contra o Seixalbo, non so non vai a nevera, senón que lle dan o mellor partido da seguinte xornada.....partido que foi suspendido, casualidade ??