"EL FUTBOL ET TORNAS EL QUE LI DÓNES"

lunes, 25 de febrero de 2013

LA BULL 2 - EN XOGO 7.....Gladiadores!!

Fomos xogar un partido con moitas baixas e moi importantes. Por diferentes motivos faltaban Peke, Luis Angel, Suso, Marcos, sen contar a Santi claro, xogadores de moitos minutos.
Os que xogaron fixeron un exemplo do que debe ser un equipo, sen egoísmo, solidarios en defensa; todos estiveron inmensos, pero debo destacar a Jacobo e Sabucedo, que xogaron todo o partido sen pausa, impresionantes; e por suposto a Tizón, un xogador único, él solo fixo temblar toda a defensa contraria.
O partido xogouse ao que nos quixemos, a súa mellor condición física chocou contra a nosa defensa e mellor colocación sobre a pista, xa rematou a primeira parte 1-4; na segunda as cousas cambiaron moi pouco, quizais que aumentou o noso cansancio, pero foi algo que suplimos con carácter e testiculina.
Para algún xogador rival foi un exemplo de humildade, xa se ve que sabe pouco( ou nada) deste deporte; sempre hai algún sobrado. Polo demais son boa xente, fan o seu xogo, moi forte físicamente con calidade nalgúns xogadores, pero desorganizados tacticamente.
Os árbitros: luces e sombras, as veces complicanse a vida innecesariamente.

Polo que repecta a liga, quedou media sentenciada este sábado, coa victoria do Ponte diante da Veiga, nun partido dominado polos da Rúa cun futsal alegre, pero que perderon por falta de acerto diante a portería contraria.O Ponte con algunha baixa importante fixo un partido serio, sen grandes alardes, pero efectivo.
O Manzaneda coa desaparición do Galipán meteuse na pomada, ao retirarnos os puntos a varios equipos.
A Veiga fai un par de fichas mais, importantes, para acechar o segundo posto.

Esta semana enfrentámonos ao Ponte, partido moi duro, pero que esperamos con gañas e listos para a batalla, debutará no noso equipo Tractor