"EL FUTBOL ET TORNAS EL QUE LI DÓNES"

lunes, 4 de marzo de 2013

Ponte 4 - En Xogo 3.....Volveu sair cruz!!

O mesmo ca na primeira volta.....perdemos un partido que tiñamos gañado a falta de 1 minuto, e nisto tiveron que ver moito os colexiados, mais ben o señor Delmiro Aroujo, sin desmerecer con isto o mais mínimo ao rival, que fixo un partido moi completo.
Na primeira parte fomos unha caricatura de equipo, moi mal en defensa e moi mal en ataque;o Ponte fixo un xogo fluido en ataque e tivo o control absoluto do xogo.
A segunda metade comenzou o mesmo, pero un erro de bulto nun ataque de 5( con 2-0), fixo que marcaramos un gol que nos meteu no partido; a partir dese momento o partido foi outro, apretamos o balón xuntamos mais as liñas e puxemonos gañando 4-3 a falta de cinco minutos, momento no cal o señor Delmiro Aroujo tomou as rendas do partido, deu un concierto de silbato (todo para o mesmo lado)..ata que no segundo doble penalti conseguiron empatar, a falta de 48 segundos; a partir de ahí arriscamos e encaixamos un gol a falta de 17 segundos...4-5...quedousenos cara de parvos!!!

Dous partidos calcados, dous partidos que perdemos sobre a bocina...O Ponte e o líder da liga e posible campión, pero nos dous partidos contra nós, non demostraron ser mellores ca nós....só a nosa ambición por gañar e non empatar fixo que perderamos faltando poucos segundos.

A arbitraxe: foi correcta ata que nos puxemos por diante....entón o señor Delmiro tomou as riendas do partido e represalias contra nós, ¿quizás pola reunión q mantivemos En Xogo e Andrade coa Federación para amosar o descontento co colectivo arbitral?.......¿pola tirria que sempre nos tivo dende hai moito tempo?......non saberia respostar; pero este señor que cobra, coma todos, por enriba e o xefe...vergonzoso.....Estaba esperando unha oportunidade para tomar represalias, premeditación. Non olvides que a vida sempre, sempre che da revanchas....arrieros somos....estarei esperando.
Teño que dicir que o outro arbitro, Quique, colocado na banda dos banquillos, tivo un aguante moi grande diante das nosas airadas protestas dirixidas ao seu compañeiro.

A liga está decidida, gañará o Ponte por méritos propios, que a ninguén se lle esqueza isto, porque pode dar a impresión de que intento menoscavar a súa victoria.
Despois queda a segunda praza, que sendo sincero, a nós damos igual ser segundos que quintos.Veiga, Manzaneda, Andrade, En Xogo disputaran ese posto.