"EL FUTBOL ET TORNAS EL QUE LI DÓNES"

lunes, 16 de enero de 2012

AVION 2 - EN XOGO 13.......O AVÓS NON DEIXARON DESPEGAR O AVIÓN

Pintaba moi mal a tarde...partido en Avión ás 20:00, retraso dos árbitros e o partido comezaba cerca das 20:30...Tarde moi fría e poucos xogadores para enfrentarnos a un rival perigoso, sobre todo na súa cancha.
Comezou o partido e, a pesar de comezar ben, encaixamos o primeiro gol, pero o suspense durou pouco, apenas 3 minutos, os que tardou Tizón en sacar o fusil..... para deixar o partido ao rematar a primeira parte cun 2-5 practicamente definitivo....A segunda metade comezou cun penalti fallado polo Avión, e partir de aí desapareceron, xa non houbo partido....

O rival: encaixaron 13 pero puideron ser moitos mais, desconcentrados e individualistas por momentos.Teñen potencial nalgúns xogadores, pero.....
Os árbitros.desapercibidos.... chegaron tarde, ainda que non pola súa culpa
Nós, coma sempre esta tempada, Jekill e Hyde, momentos ca esencia deste equipo e momentos de falta de intensidade.....Os nosos resultados van depender das gañas que teñamos de competir