"EL FUTBOL ET TORNAS EL QUE LI DÓNES"

lunes, 19 de marzo de 2012

EN XOGO 3 TABOADELA 3......VER PARA CREER!!

Sí, ver  para creer, porque o  partido do sábado só se pode creer se o ves.
Comenzamos o partido dominando, mandando ,pero non atinamos coa portería, sí atinamos co porteiro, que parou case todo o que tiramos excepto un regalo deles nun saque de banda.No ecuador da primeira parte, sacudironse o dominio e aproveitaron un regalo noso para empatar, a partir de aí a primeira parte igualouse mais nas chegadas a portería, igualdade rota por un golazo a escadra que os adiantaba no marcador 2-1 e así rematou a primeira parte.
Na segunda parte só xogou un equipo, o outro chegou dúas veces a portería e unha delas foi  gol pola escadra, increíble, 3-1 sen apenas nada.....Pero con quince minutos por diante o resto do partido fixoselle de noite, cinco paos, balóns sacados da liña, e innumerables e increíbles paradas do seu porteiro....iamos 3-3 e nin sequera fixen o plantexamento de atacar de cinco porque vía o gol moi cerca, tan cerca que ainda estou pensando como non entraron eses balóns, eran incapaces defendernos e encomendáronse ao seu porteiro e a sorte.
Nós: sempre son moi crítico co noso xogo pero neste partido non teño nada que reprochar, se acaso por momentos fomos moi individualistas,lamentar a nosa mala sorte.
Arbitros: Non influiron no resultado, pero como lles dixen na pista, este deporte é fútbol-sala e non fútbol, e polo tanto empregar as mans é falta, e desas foron unhas cantas.....os nosos leváronse uns poucos mamporros..sen ir mais lonxe a expulsión de Marcos foi un golpe na cara que recibiu él mesmo..o que houbera sido doble penalti ao noso favor, pero que rematou coa súa expulsión( pola falta posterior) dun dos nosos mellores xogadores na recta final.
Rival: Xogan físicamente, as veces por enriba do límite, culpa deles non, hai que paralo antes.....Esperaba mais deles, pensaba que ían xogar doutro xeito, pero na segunda parte non existiron, metéronse na súa portería e intentaban meter o balón largo ao pivot a ver se sonaba flauta, o de sempre.
Meteron dous golazos, imparables, o resto do  xogo foi o de sempre(non o vou analizar aquí)...e ainda  que sigo pensando que algo evolucionaron tacticamente, neste partido non lles vin nada que faga presaxiar isa mellora, teñen boa codición física porque correr si que correron e defenderon.......pero xogar (neste partido) nada de nada. Sen creatividade nin imaxinación. Aguantaron e punto.
Tampouco me gustaron os malos modos dalgúns xogadores, dende logo nada que me sorprenda; e algún detalle pouco deportivo que non vou explicar aquí, queda no campo.
Non sairon goledados por sorte para eles......ollo!! posiblemente a sorte do campión; porque despois da derrota do Cerber teñen a liga de cara.