"EL FUTBOL ET TORNAS EL QUE LI DÓNES"

miércoles, 3 de noviembre de 2010

PARTIDO INTENSO EN SALESIANOS....E NOVA VICTORIA

Victoria 5-3 diante do Lasider nun partido intenso e duro....Comezamos o partido lenvando o peso do xogo pero en dúas contras colocáronse gañando 2-0 no marcador, demos demasiadas facilidades en defensa, e despois de varias ocasións rematamos a primeira parte con 3-3.....
Na segunda parte tivemos ocasións os dous equipos pero o dominio seguía sendo noso, porque a eles costáballes moito salir da nosa presión, estivemos contra as cordas faltando dez minutos con empate no marcador e cinco faltas, pero na recta final impúxose a nosa calidade e experiencia en partidos igualados...e primeiro Temes, en xogada individual, e logo Sabucedo de doble penalti sentenciaron o partido.....tres puntos mais nun partido intenso, e que confirma que nesta liga os rivais van a xogar moi duro contra nós, ou polo menos con especial motivación, para ver quen é o primeiro en gañarnos.

Próximo partido o sábado 6 as 17:00 na Carballeira contra o Feás,outro rival duro e hipermotivado sempre contra nós...Ánimo avós..