"EL FUTBOL ET TORNAS EL QUE LI DÓNES"

sábado, 23 de octubre de 2010

SEXTA VICTORIA NUN EXTRAÑO PARTIDO

Sexta victoria, 6-1, diante do Retiro, nun partido que rematou cando quedaban 14 minutos, ao quedarse o rival con tres xogadores no campo.
O rival púxonolo demasiado doado, presentáronse só con cinco xogadores, e así e moi difícil aguantar un partido......Non tivo moita historia, na primeira parte rematamos 4-0, e fallamos algúns goles....Luis Ángel segue como Villa, sen ver porta, pero xa lle chegará o seu momento, ou esperemos que lle chegue.....Na segunda cando iamos 6-1 e quedaban 14 minutos para rematar expulsaron a un xogador deles....e retiráronse pola "lesión" doutro, quedando só 3 no campo..

O próximo partido e un derbi diante do Lasider....e despois cena, que ten a ben invitarnos o noso presi....