"EL FUTBOL ET TORNAS EL QUE LI DÓNES"

domingo, 21 de noviembre de 2010

PRIMEIRA DERROTA....3-5 diante da Corna

Chegou a primeira derrota da tempada nun partido moi malo pola nosa parte, e moi ben xogado polos rivais, aproveitando moi ben os nosos erros...
Xa comenzamos o partido moi desenchufados, xogando a arreóns....e ainda que na primeira parte terminamos gañando 2-1, o xogo non era o de sempre..
Na segunda parte o partido comenzou moi igualado, nos levabamos o peso en ataque e eles aproveitaban as contras para poñernos en apuros, o gol pudo caer de calquera lado, pero foron eles os que empataron, quizás na ocasión menos clara das que tiveron.....a partir dese momento tivemos cinco minutos moi malos, e nunha contra mataron o partido...intentámolo xogando de cinco(hai xogadores que non acaban de entender este xogo), pero non demos ca tecla para remontar o partido...
Temos cousas que correxir, pero hai que ter sempre actitude, ganas de xogar e de disputar non basta con saltar ao campo, hai que correr para atrás non só para adiante, e moi bonito marcar goles pero os partidos gañanse en defensa....e a defensa é actitude; e o outro día algún deixouna na casa........Certo é que tiñamos baixas moi importantes, pero non vale de excusa..............Esperemos que só fora un accidente.
Próximo partido en Celanova.....hai que seguir para adiante, ánimo avós..