"EL FUTBOL ET TORNAS EL QUE LI DÓNES"

martes, 11 de octubre de 2011

ES 2001 FS 5 - EN XOGO 8

Xogaba o lider contra o campión, partido complicado. Comezamos mal, de feito tiveron tantas ocasións coma nós, a diferencia é que nos metémolas e eles non...con todo isto 0-3 ao remate da primeira parte, pero resultado engañoso.
A segunda metade foi un desastre, defendemos moi mal e atacamos a duras penas. Puxémonos perdendo 4-3 a falta de dez minutos; a diferencia a partir de ahí estivo na experiencia a hora de xogar eses minutos finais.
Non estamos finos, fáltanos ritmo de xogo pero é normal porque non adestramos... melloraremos cos partidos. O rival, con bos xogadores pero irregular no seu xogo.
Os arbitros, non moi atinados pero sen problemas, excepto na redación da acta.....hai que mirar o que se escribe!!
Próximo partido Lasider as 18:00 na Carballeira.