"EL FUTBOL ET TORNAS EL QUE LI DÓNES"

lunes, 8 de octubre de 2012

A CORNA 4 -- EN XOGO 5.....Fixemos todo, o bo e o malo

Marcador apretado ao final, pero realmente non foi así ata os 3 últimos minutos..
Primeira parte moi desigualada..o perigo do rival foi un dobre penalti .Fallamos moitas ocasións, demasiadas, pero a sensación do equipo foi dun dominio apabullante.
Na segunda parte, ainda que non fomos o rodillo da primeira, dominamos o partido con facilidade ata poñernos 1-5. Aí penso que nos deixamos ir.... unha boa xogada do rival, un erro noso e un erro arbitral e puxéronse 4-5 a falta de 3 minutos...Nada apurados pero tensos foron os últimos minutos, coa actuación arbitral moi protestada.
O rival, loitador, pelexou todo o partido, non pasará apuros na categoría, pero para aspirar a estar arriba ten unha plantilla algo corta.
Os árbitros: un veu a pitar e o outro a cobrar...Sei que hai poucos árbitros, pero por favor non mais veces.....Non quero estenderme mais, nin facer sangre, pero podería escribir un libro coas súas actuacións, intencionadas... por iso non recoñece os erros, un gran problema.

A liga parece que este ano vai estar moi igualada....O Ponte parte como máximo favorito, lóxico, ademais é o representante da Cidade de Ourense, curioso, leva o nome da nosa cidade, pero so o pasea pola provincia ...ten os horarios a carta e xoga patricinado con diñeiro público nunha categoría provincial....ao que chegamos. Outros favoritos son Andrade, Bull.....e ollo cos do barco