"EL FUTBOL ET TORNAS EL QUE LI DÓNES"

lunes, 1 de octubre de 2012

PRIMEIRA VICTORIA..8-5 diante dun correoso Seixalbo

O primeiro partido da tempada sempre é complicado, vimos de vacacións, non adestramos, polo menos non xuntos, e faltanos rodaxe...
Ainda así despois de empatarnos 2-2 a metade de primeira parte, nos últimos 10 minutos viuse a diferencia que hay entre os dous equipos, e rematou a primeira parte 7-2.
Na segunda parte, que perdemos cun parcial 1-3, saimos un pouco relaxados, como si estivese todo feito, pero ao futbol sala non podes descoidarte; de todos xeitos a victoria non perigou en ningún momento, rematando o partido 8-5.
Penso que debemos dar mais, quizás nontro momento da tempada, mais rodados, un partido que ao descanso gañamos por 5 goles, na segunda parte aumentamos a diferencia aproveitando a desorientación do contrario..
O rival , debutante na categoría, é correoso, vai dar sorpresas..pero debe mellorar as súas prestacións defensivas, adestran varios días e iso tamén os vai axudar....o ano pasado eliminaron equipos de provincial na copa..pero a liga é diferente...empezando polo reloxo parado.
Da xornada destacar o empate 3-3 do Cidade de Ourense, un equipo que baixou dúas categorías e máximo favorito para gañar a liga, contra a Corna..
Decir tamén que na provincial B, ou como lle puxeran, so se disputaron 4 partidos, vergonzoso...e por enriba hai un equipo que encaixou 28 goles...pero isto que é??....A federación empeñouse en facer esta categoría...por e para qué?? para recaudar dalgúns concellos....Non sei se acabaran a tempada.