"EL FUTBOL ET TORNAS EL QUE LI DÓNES"

lunes, 15 de octubre de 2012

EN XOGO 3 - ANDRADE 3

Reparto de puntos entre os dous equipos mais veteranos da liga.O partido empezou cunha torrija grande pola nosa parte e iso levounos a poñernos perdendo 2-0, rematou a primeira parte cun  2-1 moi apretado.A segunda parte dominamos os 12 primeiros minutos, cun acoso e derribo da portería de Guede, pero éste con varias paradas de moito mérito só nos deixou empatar...e facendo boa a lei do futbol, se perdoas pagalo, e así foi, apretaronnos durante varios minutos, obligando a Congui a facer varias paradas difíciles e terminaron marcando o 3-2...inxusto, pero....intentamos sin éxito empatar, non o conseguimos, ata que fixemos un ataque de 5, e na primeira posesión tivemos a sorte de marcar ( sorte que antes nos faltara).
Nós: Acusamos as baixas, todas xuntas, incluso para un equipo tan largo de plantilla son un lastre moi grande..A pesar das baixas de Tizón, Luis Angel, Sabucedo, Jacobo, Santi....o equipo fixo un partido bastante bo diante dun rival difícil
O rival: bo equipo de fútbol sala, xogan ben, ficharon ben...e ainda que acusan a baixa de Pampin son sempre moi complicados...Ten posiblemente a mellor portería da liga con Rubén e Guede...bos amigos sempre é un placer xogar contra eles.
Os árbitros: correctos, pero a nova reglamentación confundeos moito...a eles e a nós.

A liga segue... con victoria do Ponte (négome a chamarlles cidade de ourense nesta liga) diante dun Retiro sen porteiro.....Derrota da Veiga, sorprendente, diante da Bull; victoria aplastante do Manzaneda diante a Corna (10-1) e derrota do Galipán.