"EL FUTBOL ET TORNAS EL QUE LI DÓNES"

lunes, 29 de octubre de 2012

EN XOGO 4 - LA BULL 3

Partidos difíciles son sempre os que disputamos diante deste equipo.Xogamos mal, moi mal e así empezamos perdendo 0-2.Sen alma, sen consistencia...o noso xogo foi penoso.Este é un deporte de cambios de ritmo, non de trote...A pesar de todo este equipo ten algo que o diferencia dos demais, o amor propio, a competitividade..senón con 40 anos estariamos na casa xogando as cartas. Acortamos distancias antes do descanso 1-2.
Na segunda metade non melloramos o xogo, pero sacamos o orgullo, ese plus que damos sempre nos partidos trabados e nos últimos minutos demoslle a volta ao 2-3. Fallamos goles claros, pero tamén os nosos porteiros tiveron traballo.
Temos moito que mellorar, sobre todo cara a portería, fallamos demasiado.
Os rivais, son un equipo complicado, traían poucos xogadores, e iso penalizounos.
Os árbitros, sobreactuaron....non entendo nada, non tiveron un  criterio definido nin equitativo, desorientounos moito a súa actuación.

A xornada de liga deixounos a derrota do Ponte na Rúa, diante da Veiga, campo complicado. O que ven a demostrar a igualdade da liga, e o difícil que é gañala.O Manzaneda segue gañando, vamos ver o seu nivel cando lle cheguen os "toros bravos".