"EL FUTBOL ET TORNAS EL QUE LI DÓNES"

lunes, 22 de octubre de 2012

RETIRO 2 - EN XOGO 4......PARTIDO DURO

Xogar en Outomuro nunca foi doado, a pista agarra moito e unha pista lenta e o Retiro xogando na casa con todos os seus xogadores é un rival complicado.
Foi un partido duro, intenso e complicado.Tivemos que poñernos o traxe de faena para sacalo adiante....tivemos moitas ocasións pero non nos adiantamos ata o final da primeira parte.Na segunda parte deixámolo case sentenciado co 0-3 pero a partir de aí foi cando mais sufrimos atrás....ainda así a victoria nunca perigou.
Os rivais son un equipo complicado na casa, e espero que lles xoguen aos demais equipos como nos xogaron a nós; se xogan con esa intensidade e disposición sairán do pozo e non pasaran apuros.
Os árbitros nunca deixan contento a ninguén...eu queixome da permisividade nas faltas, eles son xogadores de fútbol e empregan moito as mans, e todas son faltas...van o límite e algúns sobrepasárono, ainda que foron xogadas puntuais.Non vale todo para frenar aos rivais(sobre todo a Tizón).Demasiada permisividade
Nós, temos que mellorar o acerto cara a portería e algunhas cousiñas mais.

A xornada deixa ao Manzaneda como líder solvente despois de gañar ao Andrade..ollo con este equipo! tiven a posibilidade de ver ise partido e demostrou ser un claro candidato a gañar a liga senon perden forza fora, na súa casa son moi complicados ( onde contan ademais coa presencia de Ramón , un dos mellores xogadores desta liga). O Ponte gañoulle a Bull, que este ano parece vir a menos, pero non é un rival fácil...Son os dous máximos favoritos, nós intentaremos competir ata onde poidamos.
A Veiga gañoulle ao Galipán, nun resultado de primeira parte de balonmano...un partido a tumba aberta...O Andrade, a Bull e o Galipan descolganse da cabeza.